Top

Witte wijn Punch

Nieuw
  • Witte wijn Punch
  • Witte wijn Punch
5,95
Verwachte levertijd: 3 dagenVoorraad: 4

Witte wijn Punch.

Nostalgie alom met de punch van Pineut! Misschien beter bekend als bowl, een welbekende drank op verjaardagen van vroeger. Vanaf begin zeventiende eeuw werd punch een welbekende gast op feesten en partijen. De Engelsen namen dit idee mee uit India. Zij noemden het punch omdat het oorspronkelijk uit vijf ingredienten bestond en dat is dus een handvol.

Met de punch van Pineut maak je zeker weten een succesvolle comeback. De Punch bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten die heerlijk smaken in combinatie met een licht fruitige wijn.

Deze knaller is geheel in lijn met de ‘Maak het zelf lekker’-credo van Pineut en komt in een handige starterskit. In deze kit vind je een combinatie van fruit en kruiden, in precies de juiste hoeveelheid voor één fles wijn. Je kunt kiezen tussen een warme winter- of een koude zomerpunch. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de wijn en de mix samen te voegen, en jouw perfecte punch is klaar voor het feestgedruis. Dat wordt ouderwets genieten!Stuur naar een vriend
@
@