Top
Deelnemen?

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan onze conceptstore!


Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe unieke deelnemers.
Ontwerpers, kunstenaars, makers en verzamelaars die werk maken/ verzamelen van hoog niveau, kwaliteit en eigenheid.Bij aanmelding ben je nog niet meteen ingeschreven. Wij maken een selectie van aanmeldingen die goed bij ons concept/winkel passen en uniek zijn binnen het assortiment die er op dat moment al staat.
Omdat wij ernaar streven geen concurrentie te creëren binnen onze winkel kan het zijn dat je op een wachtlijst komt te staan.

Wij werken met een deelname bijdrage per maand en een verkoop-fee.
Hiermee zorgen we gezamenlijk voor het voortbestaan van deze prachtige winkel en maak je gebruik van onze service en benodigdheden. Naast de verkoop in onze stenen winkel is het ook mogelijk je producten aan te bieden in onze webshop zodat ook mensen buiten Zwolle de kans hebben je prachtige producten te kunnen kopen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Wij maken gebruik van Conceptkassa, een kassasysteem waar iedere deelnemer zijn eigen profiel heeft. Zo kan hij/ zij zelf vanuit huis online de verkopen en voorraad bijhouden. Dit kassasysteem werkt met barcodes en zit bij de maandelijkse bijdrage inbegrepen.

Wij zullen onze voorwaarden opsturen wanneer wij vinden dat jouw werk perfect bij ons aansluit!

(heb je geen website? stuur ons dan foto's van je werk naar soortvanwinkel[at]hotmail.com)

Kopieer dit groene lijstje hieronder in het tekstvlak *opmerking*.
Vul hem in en verzend.
Wij laten na aanmelding z.s.m wat van ons horen! :)

Onderwerp: Aanmelding deelname Soortvanwinkel

Welke producten bied ik aan:
Website:
Woonplaats:
Vragen/ opmerkingen:@