Top

Eigenaar - Kirsten

Kirsten Zuiderbaan Illustratie

Welkom op mijn persoonlijke pagina!

Naast mede eigenaresse te zijn van Soortvanwinkel ben ik illustratrice en beeldmaker. Mijn illustraties zullen nooit exacte weergaven zijn van de werkelijkheid. Het zijn weergaven rechtstreeks uit mijn fantasie. In mijn beeldende werk vind je veel thema's terug die te maken hebben met het verliezen van mijzelf in een eigen wereld. Het weergeven van mijn fantasiewereld is heel belangrijk, het zijn droomwerelden waar ik mijzelf het liefst in zie. Het kind in jezelf blijven blijven dromen: alles is mogelijk!
Ook de natuur speelt een belangrijke rol in mijn werk. Ik maak bijvoorbeeld tekeningen over de magie van het zelf groente telen en over dieren die soms net mensen lijken. Naast mijn droomwerelden en de natuur is het 'doe het lekker zelf' aspect in mijn werk belangrijk want je hebt zelf de vrijheid je eigen wereld vorm te geven. Alles wat mij interesseert of verwondert zal terug te zien zijn in mijn illustraties. De materialen die ik gebruik voor het maken van mijn beeldende werk variëren van potlood, inkt, zelfgemaakte stempels,  acryl en waterverf tot het gebruik van collagetechnieken.

In de shop van Soortvanwinkel zijn mijn papierwaren en handgemaakte producten tekoop!
Ook werk ik in opdracht van... Neem gerust contact met mij op voor vragen en suggesties!
kirstenzuiderbaan [@] hotmail.com of stuur een berichtje naar Soortvanwinkel.

'De vrijheid om je eigen wereld vorm te geven'.

  • Mijn eigen website is hier te vinden.
  • Op mijn instagram profiel plaats ik dagelijks foto's, foto's van het werk waar ik op dat moment mee bezig ben, inspiratie beelden en foto's uit mijn dagelijks leven. Je kunt me natuurlijk volgen! Instagram