Navigatie

Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan onze conceptstore!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe unieke deelnemers.
Ontwerpers, kunstenaars, makers en verzamelaars die werk maken/ verzamelen van hoog niveau, kwaliteit en eigenheid.

Hoe wij werken?

Je bent vast al wel bekend met het concept van de conceptstore of ook wel shop-in-shops.
Per maand huur je een plank, een plekje, kast of kaartenrek om je eigen producten te verkopen.
Zo werken wij ook maar dan net iets anders! Bij ons krijg je de hele winkel tot je beschikking! Nouja, niet de hele winkel want we hebben nog meer deelnemers. Je zit niet vast aan max 1 meter plank maar wij zorgen ervoor dat de gehele winkel een eenheid is en jouw product de optimale plek krijgt, het enige wat jij hoeft te doen is je prachtige werk bij ons langs brengen! (of op te sturen).

Wij als eigenaren maken veel reclame en zijn dagelijks actief op social media. Onze winkel zit in hartje Zwolle in een prachtig 17e eeuws pand. Alleen dit pand is al het bezoeken waard vanwege de eigenzinnige indeling en bijvoorbeeld het ‘kaartenhuis’. Een klein winkeltje in onze winkel met van boven tot onder en van links naar rechts alleen maar kaarten.

Wij vragen van onze deelnemers een maandelijkse bijdrage van €50,- per maand en een commissie van 20%. Zo zorgen we samen dat deze prachtige winkel open kan blijven en stellen wij onze service en voorzieningen beschikbaar. Eén van deze voorzieningen is ons kassasysteem. Iedere deelnemer krijgt zijn eigen online profiel in het systeem. Zo kan je altijd en overal je voorraad en verkopen bijhouden. Het kassasysteem werkt met automatisch gegenereerde barcodes die gekoppeld worden aan je producten. 

Naast de verkoop in onze stenen winkel is het ook mogelijk je producten aan te bieden in onze webshop. Zo kunnen ook mensen buiten Zwolle jouw prachtige producten kopen. Het beheer van de webshop is een service van ons en hier zijn geen extra kosten aan verbonden! 

Oh en niet te vergeten! Bij ons is de deelname per maand opzegbaar, je zit dus niet vast aan een contract van meerdere maanden. Wil je het voor een maandje proberen? Kan gewoon, echt waar.

Wij weten niet wat jou tegenhoud, tot snel!(heb je geen website? stuur ons dan foto's van je werk naar soortvanwinkel[at]hotmail.com 

Ga naar CONTACT en Kopieer dit groene lijstje hieronder
in het tekstvlak. Vul hem in en verzend. 
Wij laten na aanmelding z.s.m wat van ons horen! :)

Onderwerp: Aanmelding deelname Soortvanwinkel

Welke producten bied ik aan:
Website:
Woonplaats:
Vragen/ opmerkingen:

Bij aanmelding ben je nog niet meteen ingeschreven. Wij maken een selectie van aanmeldingen die
goed bij ons concept/winkel passen en uniek zijn binnen het assortiment die er op dat moment al staat.

Omdat wij ernaar streven geen concurrentie te creëren binnen onze winkel kan het zijn dat je op een wachtlijst komt te staan.

© 2017 - 2018 Soortvanwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel