Navigatie

Ontmoet de makers!


Tosca van den Braak"hoi! Ik ben Tosca van den Braak.
Naast mede eigenaresse te zijn van Soortvanwinkel ben ik beeldend kunstenaar. In 2013 ben ik afgestudeerd aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten te Zwolle richting Fine Art.
Kirsten ben ik tegen gekomen op het Cibap waar we beide de opleiding vormgever product- en winkelpresentatie volgden.
Mijn beeldende werk vindt zijn kracht in tegenstellingen. De strijd van de ambivalentie in het leven die ik continu ontdek zet ik om tot werk. Fragiliteit, dramatiek, schoonheid en hoe de mens met de wereld omgaat, zijn thema’s die je terug zult vinden in mijn werk."
Shop hier de producten van Tosca.

 


Kirsten Zuiderbaan illustratie"Hoi, ik ben Kirsten Zuiderbaan.
Afgestudeerd aan Artez Hoge school voor de Kunsten, Illustration Design. Voor Artez heb ik de opleiding 'Reclame, presentatie & communicatie' genoten op het Cibap te Zwolle. Naast mede eigenaresse te zijn van Soortvanwinkel ben ik illustratrice en beeldmaker. Mijn illustraties zullen nooit exacte weergaven zijn van de werkelijkheid. Het zijn weergaven rechtstreeks uit mijn fantasie. De materialen die ik gebruik voor het maken van mijn beeldende werk variëren van potlood, inkt, zelfgemaakte stempels, zeefdruk, acryl en waterverf tot het gebruik van collagetechnieken.
Ook maak ik naast illustraties, handgemaakte producten zoals sieraden en verschillende papierwaren. Vaak zijn mijn illustraties hier in verwerkt of maar ik sieraden van materialen die ik zelf graag zou dragen en hoop hier ook andere mensen blij mee te mogen maken.
"
Shop hier de producten van Kirsten.

 


Iris van PIETenKEES"Hi! Ik ben Iris, 29 jaar en ik ben 2 jaar geleden begonnen met mijn shop PIETenKEES. De naam PIETenKEES komt van de bejaarde tweelingbroers die al hun gehele leven samen aan de overkant van mijn ouderlijk huis wonen. Ik heb altijd gedacht dat als ik ooit een eigen shop zou openen ik deze naar Piet en Kees zou vernoemen (Piet en Kees zelf interesseerde het overigens weinig :). Het liefst schilder ik gezichten, voornamelijk vrouwen, ik ga vaak eerst aan de slag met acrylverf. Soms zie ik een gezicht in een boek of online die ik dan gebruik om een opzet te schilderen. Maar vaak begin ik gewoon met schilderen en dan zie ik wel hoe het loopt. Als ik tevreden ben maak ik er een foto van en bewerk ik deze na met mijn tekentablet en photoshop. Het is leuk om op deze manier te kunnen spelen met kleur en vorm. Ik ben fan van de combi acrylverf en strakke egale oppervlakken. Op een of andere manier hebben mijn portretjes vaak een knot. Wellicht omdat ik mijn haar zelf ook bijna altijd zo heb. Verder hou ik ook heel veel van het beschilderen van porselein en het in de weer zijn met stof met als resultaat pittige popjes, walvissen en een kudde alpaca's.
Shop hier de producten van Iris.

 


Lyza Mazur"Hoi! Ik ben Lyza Mazur en ik maak illustraties. Van jongs af aan verwonder ik me al een beetje aan de mensheid en hun dagelijkse leven. Kleine, gekkige gebeurtenissen vallen me vaak op en met een mix van verf, potloden en inkt zet ik dit vervolgens op papier waaruit mijn illustraties ontstaan. Mijn werk bevat dus vaak waargebeurde elementen die ik combineer met mijn eigen verbeelding. Hoe dat er uiteindelijk uitkomt is voor mij soms ook een verrassing!"
Shop hier de producten van Lyza.
 


Rinske van Gekkiggeit"Hoi ik ben Rinske, het brein achter Gekkiggeit.

De laatste jaren is mijn liefde voor interieurstyling enorm gegroeid. Ik hou er dan ook van om mijn huis in te richten met bijzondere en niet alledaagse items. Mijn wc hangt vol met kleine tegeltjes waarop wijsheden staan uit grootmoeders tijd. Toen ik een keertje met mijn moeder mee ging naar een workshop porselein schilderen vond ik dit zo leuk, dat ik besloot een moderne variant van de ouderwetse tegeltjeswijsheden te gaan maken. Al snel kwamen er meer producten met teksten bij en was Gekkiggeit geboren. Alle producten van Gekkiggeit maak en/of bewerk ik met de hand. Hierdoor is elk product net een beetje anders en weet je dus zeker dat je een uniek item in huis hebt!
En waar de naam vandaan komt? Alle producten hebben een grapje of een knipoog in zich en als ik later groot ben wil ik heel erg graag een geit!"
Shop hier de producten van Rinske.

 


Margriet van Isabella illustrationsMargriet van der Berg
"Na mijn studie textielvormgeving, diverse banen in de detailhandel en nog een jaar kunstacademie ben ik in 2012 gestart als illustrator met het label IsaBella.
Ik houd ervan mensen te verwonderen en te betoveren door de weelderige natuur, nostalgische taferelen en stylistische stillevens. En neem je mee op avontuur door de geïllustreerde wereld van IsaBella. Ik werk vaak met zachte waterverfkleuren in combinatie met grafische lijnen. Ik laat me graag inspireren door de natuur, verlies mezelf in sprookjesbeelden en houd van dagdromen.
IsaBella’s stijl kenmerkt zich door de zichtbaarheid van mijn handschrift, zodat je het gevoel krijgt alsof de illustratie zojuist voor je getekend is."
Shop hier de producten van Margriet.

 


Kat OntwerptKarina is 32 jaar en woont in Deventer.
Zij is Grafisch Vormgever en is student Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de ArtEZ in Zwolle. Ze is een echte kattenliefhebber en heeft ook het karakter van zo’n diertje. Daarom is haar bijnaam ‘Kat’ en in 2018 heeft ze besloten daar haar bedrijfsnaam van te maken. Ze werkt het liefst met materialen met een natuurlijk uiterlijk. De natuur is belangrijk voor haar, dus haar collectie is met oog op duurzaamheid ontworpen. De collectie bestaat uit geometrische houten vormen van uiteenlopende dieren en bekende vormen. Van hangers aan een kettinkje tot aan plintdieren en kaarten. De kat die ook haar logo vormt mag niet ontbreken in de collectie, stoer loopt hij over de plint in je huiskamer op zoek naar avontuur. Hij brengt een glimlach op het gezicht van eenieder die hem spot.

 


Joanna from Joasou

Hi, I am Joanna Filipiak, a designer of the handmade jewellery and the owner of the JOASOU brand. I did German studies and work as a part-time translator between German and Polish.

Ever since I discovered soutache embroidery, I am constantly refining my skills in this subtle jewellery-making technique. Something that initially was meant to be the cure for my daily routine has eventually become my deepest passion.

My collection comprises of fancy earrings, bracelets, necklaces, and brooches made of colourful soutache braids, semi-precious stones, Swarovski crystals and beads. All items are designed and handmade by me. 
 


Silvera van Silliesleer"Hallo, ik ben Silvera Jans, moeder van 2 lieve volwassen dochters. Ik ben opgegroeid met de naaimachine en sinds de laatste paar jaren ben ik actief bezig met het maken van artikelen van leer.
Inmiddels heb ik al vele opdrachten mogen ontvangen en dat loopt uiteen tot het maken van leren tassen, lange leren chaps  tot het bekleden van een chaise lounge. Iedere opdracht vind ik even leuk en het is prachtig materiaal om mee te werken. Het leer wordt alleen maar mooier in gebruik en daar hou ik van. Ook de kleinere accessoires zijn uniek in zijn soort, en daarom heb ik wel voor ieder wat wils, maar op bestelling of eigen ontwerp heeft mijn lievelingsvoorkeur. Heeft u interesse in een leren product, laat het me dan gerust weten."
 


Simone van Studio Wellwaar"Hoi! Ik ben Simone van Well, ik ben illustrator en vormgever. In 2011 ben ik afgestudeerd richting Illustratieve vormgeving op de AKV St. Joost academie te ’s-Hertogenbosch.
Het liefste werk ik op de ambachtelijke manier: op papier met inkt en aquarel! De illustraties bewerk ik wel digitaal na.

Ik maak kaarten, prints en sieraden en ook werk ik graag in opdracht.
Bij Soortvanwinkel vind je mijn serie dierenportretten. Al decennialang maken dieren de dienst uit in o.a. verhalen, boeken en tekenfilms. Ze kunnen praten of krijgen zelfs kleren aan. Ik heb het altijd fascinerend gevonden hoe deze dieren vaak sprekend op mensen lijken. In mijn dierenreeks speel ik graag met de grens tussen mens en dier.  Hoe ver kun je gaan om het menselijke deel uit een dier te halen, zonder dat het te letterlijk wordt? Daarom zijn al mijn dieren neergezet alsof ze poseren voor een pasfoto. Hun blik verteld iets over hun karakter en zo zijn het net mensen verhuld in een vachtje. Het dier zelf breng ik zo realistisch mogelijk op papier, zodat het toch een dier blijft."
Shop hier de producten van Simone.

 


Pineut Likeur


Over ons

Pineut is bedacht door Femke van der Kuijp en Marlies van Iterson. Eindeloos experimenteren met smaak is hun favoriete bezigheid. Net als het proeven van hun zelfgemaakte creaties. Maak het zelf lekker is het credo. Dat blijkt namelijk heel simpel te zijn. En leuk.
Femke en Marlies ontwikkelen producten met een goed verhaal, uit een tijd waarin zelf dingen maken nog heel gewoon was. Dit leverde een doe-het-zelf likeur op, samen met een no-nonsense jonge graanjenever en een nostalgische punch. Producten die op een eerlijke en duurzame manier worden gemaakt.
Shop hier de producten van Pineut.

 


Kaartje van KoosjeHoi, wij zijn Marjolein en Zohra van Kaartje van Koosje!
Kaartje van Koosje maakt vrolijke, kleurrijke handgeschilderde illustraties in het thema natuur. Met deze illustraties maken we met veel plezier, zorg en aandacht mooie producten. Zo hebben we in onze collectie kaarten, notitieblokken, tassen en kussens. Onze stoffen-producten maken we met onze eigen unieke Kaartje van Koosje stof! Super leuk!  Onze liefde voor de natuur en dieren zie je in elk product terug. Ieder product is met zorg bedacht, geïllustreerd en ontworpen. We hopen dat je er net zo blij van wordt als wij. We kennen elkaar van de kunstacademie in Rotterdam, daar studeerden we beiden grafisch ontwerpen. Na deze studie zijn we samen gestart met een grafisch ontwerpbureau, waar naast we nu sinds een jaar ook Kaartje van Koosje samen hebben opgezet.
Shop hier de producten van Kaartje van Koosje.

 


Merel van Lamoen"Hoi, ik ben Merel van Lamoen, een illustrator uit Breda. Mijn werk laat zich het beste omschrijven met fijne kleuren en vloeiende lijnen. Ik maak het liefst beelden met een verhaal, vaak met een klein grapje. Graag laat ik me inspireren door de natuur en alles om me heen. Door het subtiele gebruik van structuren en motieven levert dat aantrekkelijke en sfeervolle illustraties op."
Shop hier de producten van Merel.

Check hier de blog over Merel.

 


Linda Sinnige van het spel 'dikke draai Ananas'

Hoi! Ik ben Linda en ‘creatief denken’ is een onderwerp waar ik me graag mee bezig houd. Ik hou ervan omdat het humor opwekt. Denk maar eens aan een goede grap. Je verwacht dat het een bepaalde kant op gaat, maar mooi niet! Het blijkt ineens het anders te zijn. Dat komt omdat er andere denkpaden worden bewandeld en er vaak een hoop fantasie bij gebruikt wordt. Ook geloof ik in de belangrijkheid van ‘creatief denken’. Wanneer je je creatieve denkvaardigheden traint, kun je op meer ideeën komen en flexibeler in het leven staan. Vanuit deze visie heb ik het kaartspel ‘Dikke Draai Ananas’ gemaakt. Hierbij word je flink uitgedaagd om je fantasie te gebruiken en de vreemdste wezens te tekenen. 
Shop hier het spel Dikke Draai Ananas.

 


Galerie Mouski


Mouski is een podium voor hedendaagse beeldende kunst. 
Het is kleine galerie gevestigd in Zwolle. 
In 2017 is er elke eerste weekend van de maand een solo expositie van een hedendaagse kunstenaar.
De exposities zijn kort en krachtig. Zorg dat je ze niet mist!

Shop hier de producten van Galerie Mouski.
 


Lotte Bongers van Sijpel

Vanuit mijn atelier in Utrecht, hallo!
Ik ben Lotte Bongers, ontwerpster, illustratrice en tassenmaakster.
Sinds 2015 ben ik begonnen met mijn kinderkledinglabel 'Sijpel'.
Na de geboorte van mijn dochtertje ben ik begonnen met het maken van babykleding.
Na jaren ervaring (ook in de kledingwereld) was dit een kleine en erg vrolijke stap.
De vele kleuren en prints die beschikbaar zijn en voortdurend vernieuwen geven
een extra dimensie en een wisselende, unieke collectie.
Sijpel biedt comfortabele, handgemaakte kleding voor jouw kleine sijpelaar!

 


Nathalie van Piece of ClayHallo!

Ik ben Nathalie van Piece of clay. Handgemaakt! Dat is waar ik voor sta. Je ziet het, je voelt het. ‘Wabi-sabi: the Japanese art of imperfect beauty’. Daar hou ik van. Kleine oneffenheden maken mijn werk uniek. Geen kopje of bordje is hetzelfde. Begonnen als een hobby, leuk voor na het werk of om samen met de kinderen te doen. Inmiddels is die hobby een beetje uit de hand gelopen. Heerlijk om van een stuk klei iets concreets te maken. Iets dat je neer kunt zetten of om te gebruiken. Piece of clay, for everyday!
 


GoedBlauwGoed Blauw is een samenwerking tussen de illustratoren Elvera Goedhart en Carlijn Seves. Ze ontmoetten elkaar op de kunstacademie in Zwolle, waar de vriendschap begon! Beide zijn moeder van 2 jonge kinderen. Ze focussen zich op prints voor kinderen van alle leeftijden die zeker gewaardeerd worden door volwassen. Ze combineren in hun illustraties graag digitaal met handgemaakt en voegen een flinke dosis kleur en fantasie toe! 

Onze illustraties zijn een mix van handwerk en digitaal werk. We maken onze ondergronden op ambachtelijke manier: linosnedes, verf, krijt en potlood. Met deze basistechnieken creëren we vormen waarmee we onze illustraties opbouwen met veel verschillende lagen. 
 


Laura van Sticktails

Hoi!

ik ben Laura en ik ben een aantal jaar geleden begonnen met Sticktails.
Zolang als ik me kan herinneren maak ik sieraden maar om een of andere onverklaarbare reden ben ik hiermee opgehouden toen ik in Amsterdam ging studeren.
Na wat aanmoediging van een goede vriendin heb ik het weer opgepakt en heb ik via korte opleidingen en cursussen me verder ontwikkeld en dat doe ik nog steeds.

Ik maak eigenlijk alles wat ik zelf leuk vind.
Meestal zijn dat minimalistische zilveren en gouden sieraden maar ik maak ook kleikettingen en kralenarmbanden in duizend verschillende kleuren die best 'over the top' zijn. Ik hou ervan om niet de hele tijd hetzelfde te doen en echt met verschillende technieken te werken. Zo ben ik ook ooit begonnen met het stempelen van armbandjes. Hierbij stempel ik grotendeels positieve of grappige teksten zodat je af en toe even naar beneden kunt kijken en de dag weer aankunt.

Shop hier de producten van Laura.
 


MOX baby shoesTHE STORY OF MOX

The founder of MOX Baby shoes is Jolien Gielleit. The story of MOX started when Jolien finished her studies ‘Fashion and Branding’ at the Amsterdam Fashion Institute in 2015. For her graduation project Jolien had to do a lot of research on ikat textile from Indonesia. After learning more and more about this special fabric, she fell in love with it!
During this time a niece was born. Jolien decided to combine her new love for ikat textile with an old love: sewing baby wear. As a gift for her new born niece, Jolien made a pair of baby moccasins from a piece of ikat and a piece of leather. And there they were: the first pair of MOX baby shoes!

 


Esther Sepers

Mijn naam is Esther Sepers en ik ben illustrator. Ik werk in opdracht en verkoop 'vrije' illustraties als postkaarten en prints. Mijn illustraties zijn voor iedereen! Ik wil graag met mijn illustraties mensen blij maken. 
Als ik mijn werk moet omschrijven denk ik dat het vooral heel erg persoonlijk is, als mensen aan mijn vragen wat mijn inspiratie bronnen zijn  is dat eigenlijk ook gewoon mijn eigen leven en alles wat ik leuk en minder leuk vind.
Shop hier de producten van Esther.
Check hier de blog over Esther.

 


Mary and the locksIk ben Mary and the Locks, oftewel Marianne Lock; de persoon achter Mary and the Locks.
In 2009 studeerde ik af in illustratie aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam en sindsdien ben ik bezig met tekenen, ontwerpen, bedenken, schrijven, knippen, plakken, naaien, bouwen, animeren en regisseren. Kortom: ik maak dingen, in verschillende media. Wàt ik ook doe, het is altijd met de hand gemaakt, speels, verfrissend, eigentijds en hoewel soms kinderlijk, niet alleen geschikt voor kinderen. Ik houd het persoonlijk en laat mijn favoriete dingen en kijk op het leven in mijn werk doorschemeren. Sommige thema’s komen bijvoorbeeld regelmatig terug, zoals de natuur en dieren, en in alle gevallen breng ik een positieve boodschap.
Shop hier de producten van Marianne.

 


WonderwoodsEen passie voor handwerk en de liefde voor natuur vormen de basis van waaruit Wonderwoods is ontstaan. Tjitske Mosmans (handwerk) en Niek Schuil-Heemskerk (grafisch vormgeving) werken samen om hun mooiste ideeën met jou te delen. Momenteel werken zij aan DIY kits, waarbij je van vilt, papier en andere natuurlijke materialen je eigen Wonderwoods wereld kan creëren. In het najaar van 2018 wordt hun eerste Wonderwoods-kinderboek uitgebracht. 

Lieve groet,
Niek en Tjitske
Shop hier de producten van Wonderwoods.

 


Semm's


 

Hoi! Wij zijn Marry en Fenny, schoonzussen die elkaar al 32 jaar kennen én eigenaresses van Semm’s.
We hebben een totaal verschillende achtergrond (kunstacademie modevormgeving en school voor journalistiek) maar een gedeelde passie voor mooie, unieke en stijlvolle producten.

Koop je iets van Semm’s dan heb je altijd iets unieks in handen want elk product wordt door onszelf ontworpen én gemaakt. Je vindt bij ons handgemaakte leren tassen, sieraden en leren accessoires. We werken voornamelijk met natuurlijke materialen, leer en kralen van steen en glas, maar ook veel met hergebruikt materiaal zoals gerecycled leer.

We hebben een webshop maar omdat we het zo leuk vinden je onze producten ook te laten voelen en ‘live’ te laten zien, zijn we heel blij met ons mooie plekje bij Soort van Winkel. Vind je het leuk ons te volgen? Je vindt ons ook op Facebook, Instagram en Pinterest.
 


Forest Fragrances

Hoi, ik ben Anita en het allesomvattende brein achter Forest Fragrances. Ik maak op ambachtelijke wijze natuurlijke huidverzorgingsproducten, fijne kaarsen en heerlijk geurende waxmelts. Toen ik me ging richten op een bewustere levensstijl vond ik dat het gebruik van onnodige chemicaliën en plastic verpakkingen hier niet aan bijdragen. Zorg dragen voor jezelf vind ik net zo belangrijk als zorg dragen voor het milieu en welzijn van dieren. Dit is een filosofie die ik met mijn bedrijf Forest Fragrances uitdraag, want zorg dragen voor een betere wereld kan al vanuit je eigen badkamer.
Shop hier de producten van Anita.

 


Studio Emma Odenkirchen


Hallo! Ik ben Emma van Studio Emma Odenkirchen. Ik ontwerp grafische accessoires van klei. Kenmerkend aan mijn ontwerpen is het gebruik van veel kleur, grafische vormen en de collage-achtige patronen. Deze patronen ontstaan altijd vanuit experimenten met mijn favoriete materiaal: klei! Mijn sieraden zijn opvallend en bedoelt om persoonlijkheid/een grafische touch toe te voegen aan een outfit. Wat ik tof vind, is dat er geen een hetzelfde is, want elk sieraad is handgemaakt. Dat wil zeggen: elke kraal of vorm wordt door mij met de hand gevormd. En ook de collage-achtige patronen worden met de hand ‘ingelegd’ waardoor elk sieraad uniek is.
 


Heerlijk uit de streekHoi, Ik ben Bianca.
''Ik zie mijn omaatje nog zo staan in het kleine keukentje in het boerderijtje in 's-Heerenbroek. Pannen appelmoes en stoofperen stonden er op het vuur en werden rond oktober ingemaakt. En dat was niet het enige, ook veel soorten groenten uit de tuin waren aan de beurt.  En als we jarig waren.. dan bakte ze voor ons een cake in berenvorm versierd met slagroom en chocolade smarties. 
Ikzelf heb als klein kind genoten van al deze momenten. Niet alleen de verjaardagen waren een feest maar ook een bezoekje aan oma. In het kleine keukentje stond altijd wel iets te pruttelen en op het bouwland of de boomgaard altijd iets te snoepen.  

Later, veel later, kochten wij dit boerderijtje, een plek met stapels mooie herinneringen.  En dat zette tot denken aan. Waarom op dit plekje niet die fijne herinneringen omzetten in een eigen bedrijfje? Ambachtelijk en lokaal het inmaken van producten maar dan met een moderne twist en voldoen aan de hygiëne regels van deze tijd? 
Daarom ben ik begonnen met mijn eigen bedrijfje en ben ik gestart met deproducten van zuster Evie. Allemaal aan huis gemaakt, elk potje met de hand en met liefde gevuld!''
Shop hier de producten van Bianca.

 


Studio Kvinna


 

 

 

 

 


Mijn naam is Femke Hesselink en ik woon in Hengelo (Ov). Onder de naam Studio Kvinna maak ik illustraties die ik verwerk tot ansichtkaarten, posters en (woon)accessoires. 

Ik hou van reizen, van de natuur, maar ook van lekker koffie en een (zelfgebakken) mooi taartje. Het zijn de kleine dingen waar ik inspiratie van krijg, de details waar de meeste mensen aan voorbij lopen of als ‘gewoon’ beschouwen. Een spinnenweb in een verdorde brandnetel, een piepklein bootje op de grote oceaan, een huisje op een heuvel of de uitzinnige kleuren van de tuin in de zomer. 

Mij is verteld dat de naam Femke uit het Fries komt, en zoiets betekent als ‘meisje’. Na een vakantie in Zweden ben ik erg fan geworden van het land en de taal. Kvinna is Zweeds voor ‘vrouw’ en zo is het gekomen dat mijn bedrijf zo heet. 
Shop hier de producten van Femke.
 


Living by MEWat begon als een hobby is uitgegroeid tot Living by ME. 

Wij, Martine en Enrico zijn altijd op zoek naar leuke, hippe maar vooral betaalbare woontrends. 

Onze collectie bestaat uit verlichting, woonaccessoires en sieraden. Onze verlichting maken we voor 95% zelf. 
Hierdoor hebben we de mogelijkheid om verlichting “op maat” te maken. Hoe leuk is het om je zelf bedachte lamp door ons te laten maken. 

 


Studio Mooibos

Eigenaar van Studio Mooibos is Mariëlle, maar alle producten worden samen gecreëerd en gemaakt met Hans. Deze dochter en vader zijn het team achter Studio Mooibos. Is dat niet tof?!

Studio Mooibos creëert en maakt een stoere collectie houten sieraden. Door in de werkplaats allerlei verschillende houtsoorten te combineren, ontstaan er verrassende resultaten. Speels met vorm en kleur van het hout, krijgen de producten een eigen karakter. Laat je verrassen door de patronen, vormen en natuurlijke kleuren!

 


Charlene van Hello August


Hallo, ik ben Charlène uit België. Ik ben grafisch vormgeefster en ontwerp logo’s voor verschillende bedrijven en organisaties.
In 2015 stampte ik Hello August uit de grond. Hello August staat voor Unieke illustraties en verrassende ontwerpen, die stralen in hun eenvoud en telkens weer een fijne glimlach op ieders gezicht toveren. De kaartjes en graphic goods van Hello August zijn er voor grote en kleine momenten, voor happy thoughts en warme knuffels, voor stoere jongens en schattige meisjes. De kleuren zijn heel herkenbaar en door met hetzelfde kleurenpallet te werken passen alle ontwerpen samen. Ook de keuze van papiersoorten, formaten, verpakking bepaal ik zelf van A tot Z. Ik kies steeds voor duurzame, ecologische en kwaliteitsvolle producten en een productie
dicht bij huis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© 2017 - 2019 Soortvanwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.